Hírek

AKKREDITÁLT PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS 2022. TAVASZ

2022.03.01

AKKREDITÁLT PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS 2022. TAVASZ

A REGISZTRÁCIÓ ZÁRÁSÁIG LEHET JELENTKEZNI A KÉPZÉSEKRE!

Stresszkezelés és kiégés prevenció művészetterápiás eszközökkel és asszertív kommunikációval” című PAT képzési programunkra olyan érdeklődő pedagógusok jelentkezését várjuk, akik szeretnének egyszerűen és hatékonyak hatni saját stresszszintjükre, illetve készen állnak arra, hogy bővítsék eszköztárukat a stresszkezelés terén.

Időpont: 2022. április 25-26-27.

Időtartam: naponta 9.00-15.00

Helyszín: 1084 Budapest, Őr u. 5-7.

Részvételi díj: térítésmentes

Alapító, szervező neve: Budapest Esély Nonprofit Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000775

Alapítási engedély szám: 424/10/2020

Továbbképzés óraszáma: 30 óra

A továbbképzés szervezésének formája: tréningjellegű tanfolyam

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

  • A képzésre legfeljebb 15 fő regisztrálása lehetséges. A jelentkezési lapok befogadása érkezési sorrendben történik. Ha betelnek a képzések, akkor zárjuk a képzésre való jelentkezést, erről a lehető legrövidebb időn belül a honlapon informáljuk a további érdeklődőket.
  • Egy szervezettől legfeljebb két fő jelentkezését tudjuk fogadni, a további résztvevők a jelentkezési időszak végén rendelkezésre álló létszámkeret terhére iskolázhatóak be.
  • Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy aki térítésmentes képzésre regisztrál, és a képzésen nem jelenik meg, annak jelentkezését térítésmentes képzésre 12 hónapig nem fogadjuk!
  • Egy képzési évben (őszi, tavaszi félév) egy jelentkező egy képzésen vehet részt. Ettől akkor tudunk eltekinteni, ha a szabad férőhelyek erre lehetőséget adnak.
  • A képzés befejezése után lehetőség van a KÉPZÉSI ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍVelektronikus visszaküldésre 2 munkanapon belül. Kérjük, lakatosi@pestesely.hu e–mail címre Lakatos Ildikó kollégánk részére küldjék.
  • A képzési napokat jelenléti rendszerben tartjuk, a jelenleg hatályos járványügyi intézkedések betartása mellett. A képzés helyszínén kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata, a megfelelő távolság tartása, valamint ajánlott a gyakori kézmosás, kézfertőtlenítés.

Lehetőség van az intézményeknek/szervezeteknek képzést megrendelni, ezzel kapcsolatban keressék Lakatos Ildikó kollégánkat a lakatosi@pestesely.hu e–mail címen.

Jelentkezni a csatolmányban található JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet, amit szíveskedjenek visszaküldeni a lakatosi@pestesely.hu e-mail címre, Lakatos Ildikó részére!

A képzésekre a regisztráció zárásáig lehet jelentkezni.

Lakatos Ildi
képzési szakmai vezető
+3670 321 5683