Terjeszd

Kedves Partnereink, Leendő Partnereink!

A Budapest Esély Nonprofit Kft. a Fővárosi esélyegyenlőségi program keretében azért hirdette az Egymásra lépni tilos! című antidiszkriminációs kampányt, hogy felhívja a lakosság, és elsősorban a fiatalok figyelmét a diszkriminációra, annak természetellenes és veszélyes voltára. A kampány célja, hogy a tolerancia természetes legyen, a diszkrimináció pedig ciki.

A kampány csatlakozott a Szegénység és társadalmi kirekesztés elleni év eseménysorozatához, ennek keretében számos rendezvényen megjelenik.
E mellett honlapunkon kampányolunk, társasjátékot készíttettünk az esélyegyenlőség témájában és alkotói pályázatot írtunk ki. A pályázatra érkező legjobb alkotásokból ősszel kiállítást szervezünk.

A kampányhoz a Budapest Esély várja olyan intézmények, civilek, cégek csatlakozását, akik egyetértenek céljainkkal és fontosnak tartják, hogy gyermekeink együttműködő, befogadó városban nőjenek fel, és ilyen jövőt teremtsenek maguknak.

Hogyan csatlakozhat?

Magánszemélyek:

Civilek, intézmények:

  • Hívja meg a kampányt rendezvényeire, adjon lehetőséget a minél szélesebb körű bemutatkozásra!
  • A környezetében élők körében reklámozza a kampányt és a honlapot!
  • Kérje a kampánylogót, helyezze el kiadványain, jelezve, hogy egyetért az üzenettel!
  • Keressen minket egyéb, egyéni együttműködési javaslataival!

Cégek:

  • Támogassa a kampányeseményeket, a honlap rovatait, a jópontgyűjtő-játékot a társasjáték, a logózott kampánytermékek gyártását és forgalmazását!
  • Dolgozói és partnerei körében reklámozza a kampányt, pl.: kérje a kampánylogót, helyezze el honlapján, kiadványain, jelezve, hogy egyetért az üzenettel!
  • Keressen minket egyéb, egyéni együttműködési javaslataival!

Ha csatlakozni, vagy bővebb információt kérni szeretne, használja a www.egymasralepnitilos.hu honlap Kapcsolatok menüjét!