Programok

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A BUDAPEST ESÉLY TOVÁBBKÉPZÉSEIRÕL

2021.08.04

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A TOVÁBBKÉPZÉSEKRŐL

 A Budapest Esély Nonprofit Kft.–t a Fővárosi Önkormányzat 1996–ban alapította, a hátrányokkal küzdő társadalmi csoportok munkaerő–piaci esélyeinek megerősítésére. A szervezet két fő szakterülete a foglalkoztatás–fejlesztés és, a társadalmi integráció érdekében, az esélyek megerősítése. 

A Budapest Esély részt vesz a Fővárosi Önkormányzat által elfogadott Fővárosi települési esélyegyenlőségi program végrehajtásában, ennek keretében fővárosi intézményekben dolgozó (szociális és pedagógus) szakemberek számára továbbképzéseket szerveztünk.

 A módosított, felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján felnőttképzési tevékenységnek minősül minden szervezett célirányos kompetenciakialakítására és kompetenciafejlesztésre irányuló, szervezetten megvalósuló oktatás és képzés, így a szociális és pedagógus továbbképzések is.

  • Budapest Esély Nonprofit Kft.-t a Pest Megyei Kormányhivatal 2020. augusztus 27.-től a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján a felnőttképzők nyilvántartásba vette, nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000775.
  • Budapest Esély Nonprofit Kft.-t a Pest Megyei Kormányhivatal 2021. február 11.-től a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 2/B. §-a alapján a felnőttképzők nyilvántartásába bekerült, felnőttképző engedély száma: E/2021/000024.

 Szociális továbbképzések

Továbbképzéseinket a Nemzeti Szociálpolitikai Intézetnél minősítettük a 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM rendelet szerint. Ezek alapján képzéseink a harmadik kategóriába tartoznak, a választható továbbképzésbe (olyan szakmai továbbképzés, amely az egyéni érdeklődés figyelembevételével az önismeret, az egyéni kompetenciák vagy egyéb speciális ismeretek megszerzését célozza, értelem szerűen ez a fennmaradó képzési pontok (maximum 40%) megszerzésére szolgál).

 Meghirdetett továbbképzések:

 Pedagógus továbbképzések

 Továbbképzéseinket az Oktatási Hivatal akkreditálta a a 277/1997. (XII.22.) számú pedagógus-továbbképzésről szóló Kormányrendelet alapján.

 Meghirdetett továbbképzések: